Kombijdebrandweer.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Falck AVD

Falck Nederland is een dochtermaatschappij van de ruim honderd jaar oude Deense multinational Falck A/S, die wereldactief is op het gebied van hulpverlening, noodhulp, gezondheidszorg en training. De activiteiten van Falck in Nederland richten zich op veiligheid, het voorkomen van incidenten, het redden van mensen en het voorkomen van schade aan installaties en goederen. 

Falck AVD is een betrouwbare en veelzijdige partner voor iedere partij die werkt aan integrale veiligheid, brandweerzorg, crisisbeheersing en rampenbestrijding. 

Wij bieden onder andere ondersteuning bij het opstellen van roosters, operationele voorbereiding en het uitvoeren van gebouwscans. Onze ICT specialisten ondersteunen met intelligente software en consultancy binnen het werkveld van openbare orde en veiligheid. Daarnaast verzorgen wij onder de naam Falck Risc al meer dan 25 jaar opleidingen en trainingen voor brandweren in de industriële en publieke sector. 

Op basis van onze brede en diepe kennis zijn wij in staat opdrachtgevers bij het rijk, veiligheidsregio’s, brandweer, gemeenten en private partijen effectief te begeleiden bij hun veiligheidsvraagstukken.

Falck AVD
Tel. 0499 - 328400

Schrijf je gratis in

Ik heb al een account Registreren