Kombijdebrandweer.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Brandweerpost Muiden

Postprofiel

Brandweerpost Muiden is onderdeel van Brandweer Gooi en Vechtstreek. Brandweer Gooi en Vechtreek is op 1 januari 2009 ontstaan uit de brandweerkorpsen in de regio Gooi en Vechtstreek. Brandweer Gooi en Vechtreek maakt onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin wordt samengewerkt met de geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen (Ghor), de politie, het Openbaar ministerie en gemeenten.

Wekelijkse oefenavond
Elke week oefen je op de kazerne of op een locatie in je woonplaats of de regio zodat je je vaardigheden goed beheerst en je werkomgeving leert kennen. De post Muiden heeft de vaste oefenavond op woensdag van 19.30 uur tot 21.30 uur. 

Tijdens de basisopleiding volg je naast deze oefenavond twee jaar lang één avond in de week de basisopleiding voor manschap. 

Beschikbaarheid
Wij zoeken voor de post Muiden vooral mensen die overdag beschikbaar én in de gemeente aanwezig zijn. Maar die het ook geen bezwaar vinden om doordeweeks ’s nachts en in het weekend onverwachts te worden weggeroepen voor een alarmering. 

De post Muiden werkt een zogenaamd vrije instroommodel, wat inhoudt dat vrijwilligers via een pager worden gealarmeerd om vervolgens vanuit hun verblijfplaats op te komen naar de kazerne, waarna wordt uitgerukt naar het incident.

Neem contact op met de brandweerpost bij jou in de buurt (of loop even binnen) en informeer naar de mogelijkheden. Zie de contactgegevens rechtsboven.

Kijk voor meer informatie over wat het inhoudt om vrijwilliger te zijn bij de brandweer onder "Vrijwilligers" in het menu.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Weesperweg 2b
1398 XD Muiden
 
0294-210241
vacatures@brandweergooivecht.nl