Kombijdebrandweer.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Brandweerpost Hilversum

Postprofiel

Brandweerpost Hilversum is onderdeel van Brandweer Gooi en Vechtstreek. Brandweer Gooi en Vechtreek is op 1 januari 2009 ontstaan uit de brandweerkorpsen in de regio Gooi en Vechtstreek. Brandweer Gooi en Vechtreek maakt onderdeel uit van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek waarin wordt samengewerkt met de geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen (Ghor), de politie, het Openbaar ministerie en gemeenten.

Wekelijkse oefenavond
Elke week oefen je op de kazerne of op een locatie in je woonplaats of de regio zodat je je vaardigheden goed beheerst en je werkomgeving leert kennen. De post Hilversum heeft de vaste oefenavond op dinsdag van 19.30 uur tot 21.30 uur. 

Tijdens de basisopleiding volg je naast deze oefenavond twee jaar lang één avond in de week de basisopleiding voor manschap. 

Beschikbaarheid
Wij zoeken voor de post Hilversum vooral mensen die overdag beschikbaar én in de gemeente aanwezig zijn. Maar die het ook geen bezwaar vinden om doordeweeks ’s nachts en in het weekend onverwachts te worden weggeroepen voor een alarmering. 

De post Hilversum werkt met een zogenaamd piketmodel, wat inhoudt dat een groep vrijwilligers om de paar weken ‘dienst’ heeft. Van deze groep wordt verwacht dat zij tijdens hun piketweek ditrect beschikbaar en inzetbaar zijn, want zij hebben dienst.

Neem contact op met de brandweerpost bij jou in de buurt (of loop even binnen) en informeer naar de mogelijkheden. Zie de contactgegevens rechtsboven.

Kijk voor meer informatie over wat het inhoudt om vrijwilliger te zijn bij de brandweer bij "Vrijwilligers" in het menu.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Kamerlingh Onnesweg 148
1223 JN Hilversum
 
035 688 55 55
vacatures@brandweergooivecht.nl